Gemeenteraadslid
Tanguy Veys
Welkom op de webstek van Tanguy Veys

U heeft dus interesse in deze webstek?

Voor wie is dit soort webstek bedoeld?

Dit soort webstek is bedoeld voor de afdelingen, districten, koepels en regio's van het Vlaams Belang.

Wat zijn de voordelen van deze webstek?

Het grootste voordeel is ongetwijfeld dat u absoluut geen enkele technische kennis hoeft te hebben om uw webstek te beheren. Dat doet u immers met het control panel. U kan uw tekst rechtstreeks in het control panel invoeren of uw tekst zelfs voorbereiden in Microsoft Word® zonder uw opmaak te verliezen. Ook afbeeldingen en bijlages voegt u zonder enige moeite toe.

Wat is mogelijk met deze webstek?

De volledige menustructuur bestaat uit pagina's voor Actualiteit (submenu's nieuws, columns, persberichten en dossiers), Wie is wie? (submenu's voor bestuur, logistiek bestuur, wijkverantwoordelijken, gemeenteraad, ocmw-raad, politieraad, districtsraad, provincieraad, Vlaams parlement, Kamer, Senaat en Europees parlement), Initiatieven (submenu's voor gemeenteraad, ocmw-raad, politieraad, districtsraad, provincieraad, Vlaams parlement, Kamer, Senaat en Europees parlement), Publicaties (submenu's voor E-magazine en lokale publicaties), Verkiezingen (submenu's voor gemeenteraad, politieraad, districtsraad, provincieraad, Vlaams parlement, Kamer, Senaat en Europees parlement), Enquêtes, Programma (submenu's per hoofdstuk), Kalender (Activiteiten verdwijnen automatisch van de webstek als ze voorbij zijn), Andere sites (submenu's voor nationale sites, lokale sites, Vlaams Belang Jongeren, mandatarissen en diversen) en Contactgegevens. De menu's (en eventueel submenu's) die u niet gebruikt kan u in het control panel uitschakelen. U gebruikt dus de menu's (en submenu's) die u wil gebruiken.

Krijgt u e-postadressen bij deze website?

Vanzelfsprekend! U krijgt niet alleen e-postadressen, maar ook de volledige functionaliteit van het Plesk Control Panel® dat bij uw hostingpakket wordt geleverd. Dat bevat onder meer zogenaamde autoresponders, mailinglijsten en dergelijke meer.

Wat met aanpassingen?

Op regelmatige tijdstippen worden zowel technische als vormelijke aanpassingen aan het volledige concept gemaakt. Aanpassingen zijn volledig gratis op voorwaarde dat deze aanpassingen passen in het concept, technisch haalbaar zijn en er voldoende vraag naar de specifieke aanpassingen is.

U bent geïnteresseerd?

Wie geïnteresseerd is in een webstek zoals deze voor zijn of haar afdeling, district of regio, dient contact op te nemen met Steven Creyelman.
Wil u ook een webstek als deze voor uw afdeling, district, koepel of regio?